Financial Times i New York, udråber dansk modebutik som en af verdens bedste – nu vælger de Kammalou til at udvikle deres nye webshop.

I indre København ligger modebutikken Holly Golightly – ifølge Financial Times i New York, en af verdens bedste butikker når det gælder fashion. Så når en kvalitetsbevist kunde som Holly Golightly, vælger Kammalou til at migrere deres webshop fra Magento 1 til Magento 2, så er vi selvfølgelig ved at revne af stolthed! 

En unik webshop

Vi går med ydmyghed og glæde til opgaven, og ser frem til, at optimere Holly Golightly online salg. En webshop som vil indfri butikkens luksuriøse image, men også kundernes hedeste fashion-drømme. 

Med en ny Magento 2 webshop, kan de imødekomme kunder fra hele verden, som uden tvivl vil opsøge webshoppen, efter den attraktive anerkendelse i New Yorks velrenommerede avis. 

Bevandrede kunder

I spidsen af Holly Golightly står ejeren Barbara Maj Husted Werner. Hun sørger for, at de genstande, beauty, tøj, smykker og sko som kunderne finder i webshoppen, er særdeles lækre, eksklusive og ofte unikke. Modefund inden for high-end brands, som eks. italienske Marni og New Yorker-brand Proenza Schouler. Men også danske brands som Stine Goya og den nyskabende, bæredygtige smykkedesigner Orit Elhanati, har plads i Holly Golightly.

Vi erfarer hos Kammalou, at kunder der søger webshops som Holly Golightly, er kræsne og bevandrede forbrugere. De bruger meget tid på, at browse online. Det skal være let og overskueligt, men også en eksklusiv oplevelse. 

Eksklusiv købsoplevelse 

Derfor er det en fantastisk opgave for Kammalou, som vi glæder os til at løse, så vi kan skabe den bedst mulige købsoplevelse og øget salg. 

Og vi skal selvfølgelig nok holde interessede opdaterede når det hele går løs i det nye år. 

Søger du viden og løsninger for din Magento webshop eller når det gælder hosting, så er du velkommen til at kontakte os! 

kammalou.dk 

Kontakt KAMMALOU