Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger - Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med din udfyldelse af vores kontaktformular.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at kontakte dig i forbindelse med, at du har udfyldt vores kontaktformular. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

GDPR – Kammalou.com ApS overholder Persondataforordningen af 25. Maj 2018

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gdpr@kammalou.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Kammalou.com ApS
Mosegård Park 38
3500 Værløse
Telefon: +45 4448 1020
E-mail: website@kammalou.dk

Luk menu

MAGENTO STARTUP

- Dedikeret Magento Server
- Intel Core i7
- 8 Logiske Kerner
- 24 GB RAM
- 2 x 300 GB SAS

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY

MAGENTO ENTRY

- Dedikeret Magento Server
- Intel® CoreTM i7-6700
- 8 Logiske Kerner
- 32 GB RAM
- 2 x 250 GB 6Gb/s SSD

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY

MAGENTO FAST

- Dedikeret Magento Server
- Intel® Xeon® E3-1275
- 8 Logiske Kerner
- 64 GB DDR4 ECC RAM
- 2 x 480 GB SSD

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY

MAGENTO SONIC

- Dedikeret Magento Server
- Intel® Xeon® E5-1650
- 12 Logiske Kerner
- 128GB DDR4 ECC RAM
- 2 x 240 GB SSD

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY

MAGENTO SUPER

- Dedikeret Magento Server
- Intel® Xeon® E5-1650
- 12 Logiske Kerner
- 256 GB DDR4 ECC RAM
- 2 x 480 GB SSD

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY

MAGENTO ULTRA

- Dedikeret Magento Server
- Dual Intel® Xeon® E5-2600
- 32 Logiske Kerner
- 256 GB DDR4 ECC RAM
- 4 x 480 GB SSD

Ja tak, Kontakt mig venligst vedr. Kammalou's No-Cure, No-Pay hostingløsning med:

NO-CURE, NO-PAY