Doug Russell Marine

Magento 2 Webshop med gigantisk lager. Et varelager på +16 millioner reservedele og tilbehør

Med et varelager på +16 millioner reservedele og tilbehør holder Doug Russel gang I Volvo, Mercrusier og mange andre motordrevne entrepriser.

Den overordnede udfordring for virksomheden var kundernes oplevelse af, at den online købsproces var alt for omstændig og tidskrævende. Det var et kritisk punkt for Doug Russell, som derfor søgte en samarbejdspartner der kunne løfte opgaven med afsæt i 3 vigtige parametre: rådgivning, leveringsdygtighed og erfaring.

Valget faldt på Kammalou qua vores tværfunktionelle erfaringer, fokus på det agile procesarbejde og forståelse for hele værdikæden. 

Med +16 millioner varenumre var vi nødt til at retænke hele set uppet. Og med afsæt i vores erfaring og indblik I de mangeartede teknologier som kan håndtere et så omfattende varelager, fandt vi, I tæt dialog med Doug Russell, en optimal løsning for virksomheden og dennes kunder.

Og den Magento Enterprise løsning som blev implementeret har bidraget med et optimeret flow, og dermed en hel anden brugeroplevelse for Doug Russels kunder.

Brugervenlighed:
Med de rette processer og teknologi er skabt en kundeorienteret løsning, som gør det let og hurtigt at komme igennem købsprocessen. Dette er et vigtigt og afgørende konkurrenceparameter for Doug Russell

Teknologi:
Vi fik implementeret en løsning som var tilpasset den kæmpe produkt database, men hvor der kun er afsætning på relativt få produkter. Fokus var at skabe en skalerbar løsning, som gav en super brugeroplevelse. Her var det strengt nødvendigt at tænke ud af boksen Ifht. det store varelager

Arkitektur:
Hele designet og de bagvedliggende teknologier har tager afsæt I en massiv viden, som er udmundet I et tilpasset system, der imøde kommer både nuværende og fremtidige brugerkrav.

Hosting:
Kammalou varetager Magento Server Hosting for at optimere på performance, så kunden kommer hurtigt og smertefrit igennem købsprocessen

Kontakt KAMMALOU