Sådan arbejder vi

Magento, Kammalou og din forretning!

Sådan arbejder vi

I Kammalou har vi mange års erfaring med at styre udviklingsprojekter fra start til slut. Du kan derfor trygt lade os være tovholder på din kommende e-handelsløsning.

Vi leverer ikke bare en teknisk løsning – vi gør os også umage med at lære din forretning og dine arbejdsgange at kende. På den måde skaber vi en webshop-løsning, der fungerer optimalt, også efter Kammalou har sluppet den.

I Kammalou arbejder vi med agile metoder, der sikrer fleksibilitet i udviklingen af din e-handelsplatform, og som gør det muligt hele tiden at integrere ny viden i projektet. Med vores onlineværktøjer gør vi dig i stand til at følge processen tæt undervejs.

Ekspertise

Vores metode sikrer en god proces
I Kammalou benytter vi os af agile metoder, når vi udvikler den helt rigtige e-handelsløsning. Det betyder, at din webshop-løsning udvikles i en effektiv og smidig proces, hvor vi løbende håndterer udfordringer og udnytter den nye viden, der opstår undervejs.

Det sparer dig i sidste ende for tid og penge – og skaber et stærkt fundament for succes med din e-handel.

Det bedste udkomme af den agile metode, opnår vi ved at få et godt kendskab til din forretning og hvad det præcis er, din løsning skal bidrage til. Vi tænker i arbejdsgange og ansvarsområder og tager højde for blinde vinkler.

Vi gør al viden og alle trin i processen tydelig for vores kunder. På den måde bliver vi samtidig og sammen klogere på den helt rette løsning.

Projektet består typisk af disse faser:

  • Analysefase med workshops
  • Designfase
  • Opsætning
  • Implementering
  • Test
  • Uddannelse
  • Aflevering

Vores projektmodeller supporterer Prince 2 og SCRUM.

Justerbar proces

At arbejde med agile processer betyder fx, at vi deler opgaven med at skabe en e-handelsløsning op i mindre indsatsområder, som gør det nemt for dig som projektejer at justere i arbejdsopgaverne og følge med i alt, hvad der foregår. Det skaber tryghed og sikkerhed for, at vi sammen når i mål med det, vi gerne vil, og det sikrer dig nyttig viden om fx konkrete procedurer i virksomheden.

I Kammalou sikrer vi undervejs fuldkommen gennemsigtighed i udviklingen af en ny e-handelsplatform ved via onlineværktøjer at dele hele udviklingsprocessen med dig som kunde .