OM MAGENTO

Magento, Kammalou og din forretning!

Magento er verdensledende
Magento er verdens førende platform for e-handel. Systemet er open source og har verden over 150.000 udviklere, der udveksler viden og løbende udvikler nye funktionaliteter til systemet.

Fordi kunderne af i dag handler anderledes end kunderne i morgen, er systemet indrettet uhyre fleksibelt, så nye ideer kan indarbejdes hurtigt. Magento er derfor valget for mange af de helt store både danske og udenlandske virksomheder, som skal håndtere mange forespørgsler og brugere på én gang i deres respektive webbutikker.

I Kammalou har vi lavet løsninger for både danske og internationale virksomheder, og vi mestrer de komplekse løsninger. Fx har vi lavet e-commerce-løsningen for amerikanske Doug Russell, som huser xxx produktenheder. Mere end den største europæiske webshop har at gøre godt med.

Skal du skifte til Magento 2?
Fra november er der ikke længere support på Magento 1, men afløseren Magento 2 er klar. Magento 2 er den forbedrede udgave af Magento-platformen og er i gang med at blive implementeret rundt omkring i verden.  I Kammalou har vi erfaring med at integrere Magento 2, som er fremtidens Magento-løsning, til Navision.

Kontakt KAMMALOU

Agile arbejdsmetoder

Vi sikrer fleksibilitet i udviklingen af din e-handelsplatform, hvilket gør det muligt hele tiden at integrere ny viden i projektet.

24/7 Ekspert Support

Løbende support af din Magento Webshop. 
Vi er altid tilgængelige og tilbyder derfor 24/7 Ekspert Magento Support.

Stabil og ansvarlig backup

Vi tilbyder markedets mest avancerede servermiljø. Vi er proaktive, resultatorienterede og tager ansvar.