OM KAMMALOU

Magento, Kammalou og din forretning!

Manden bag Kammalou er Nils Boe Eriksen.
Nils er en af de allermest erfarne danskere inden for Magento-løsninger og projektledelse og er den første certificerede Magento Solution Specialist i Norden.

Nils er en dreven Scrummaster og styrer projekter for store spillere på markedet – fx Nordea og EDC-mæglerne. Det sikrer din virksomhed den bedste sparringspartner og tovholder – også når projektet er kompliceret.

Nils har indgående kendskab til Prince 2, Scrum-værktøjerne og SAFE og samler på certificeringer. Kammalou huser desuden en række skarpe konsulenter.

  • Løsningsarkitekt

    Nils har +15 års erfaring med at designe komplekse IT-løsninger på tværs af platforme med fokus på automatisering, skalerbarhed og driftsstabilitet.

  • Teknisk projektleder

    Nils har +10 års erfaring som teknisk projektleder i komplekse projekter med mange interessenter, både internt i virksomheden og hos eksterne leverandører.

  • Agile Coach

    Nils har +5 års erfaring med at modne og transformere virksomhedens organisation til at opbygge egne agile arbejdsprocesser og/eller egne udviklingsafdelinger.

Kontakt KAMMALOU

Agile arbejdsmetoder

Vi sikrer fleksibilitet i udviklingen af din e-handelsplatform, hvilket gør det muligt hele tiden at integrere ny viden i projektet.

24/7 Ekspert Support

Løbende support af din Magento Webshop. 
Vi er altid tilgængelige og tilbyder derfor 24/7 Ekspert Magento Support.

Stabil og ansvarlig backup

Vi tilbyder markedets mest avancerede servermiljø. Vi er proaktive, resultatorienterede og tager ansvar.