Borg-Bigum

“Vores langvarige samarbejde med Kammalou tager afsæt I, at teamet har en helt unik forretningsforståelse, hvilket er afgørende for en business som vores. Samtidig ydes en virkelig kompetent rådgivning, som gør at vi gang på gang er landet i en optimal løsning. Dette, og mange andre faktorer, ligger det baggrund for det års lange samarbejde vi har med Kammalou”

Med et +5 års samarbejde med Borg–Bigum har der været særdeles stort fokus på at udvikle en grundmodel, som er fleksibel og istand til at tilgodese de forskellige krav og karakteristika som gør sig gældende for de enkelte shops, herunder et brugervenligt design.

Desuden er hostingdelen, som også ligger hos Kammalou, altafgørende for alle involverede parter. 

Nogle af de nøgleord som kendetegner det langvarige samarbejdet med Borg-Bigum er skalerbarhed og integration – helt afgørende parametre, når man driver 14 store B-t-B webshops, og der samtidig skal tages højde for at porteføljen vækstes.


Kammalou fungerer her som en all-in-one partner, hvilket på alle måder er både ressourcebesparende og tryghedsskabende hos en virksomhed af denne art.

Ancinitet:
det langvarige samarbejder vidner om, at den forretnings-og procestilgang Kammalou arbejder efter, er den absolut mest optimale uagtet om vi kigger på den enkelte shop eller hele porteføljen.

Fremtidssikret:
Vores e-commerce platforme er relativt tunge, og det er vigtigt for os og vores kunder at vi alligevel er agile og omstillingsparate. Det har derfor været essentielt at der blev udviklet en model som er fremtidssikret – det har for os været et vigtigt konkurrenceparameter

Hosting:
Vores konkurrenceevne afhænger bl.a. af kundeoptimerede løsninger, hvorfor hosting delen bare skal spille – altid! I de mange år vi har samarbejdet med Kammalou.dk har vi kunne sove trygt om natten og de (Kammalou) kan dokumenterer svartider etc. som kun de færreste kan prale af

Skalerbarhed:
Kammalou har strikket en model sammen til os som er både fleksibel og gør, at vi hurtigt kan skalere op og ned, samt tilpasse nye behov uden at det har store økonomiske konsekvenser

Kontakt KAMMALOU