Kammalou bliver Magento Solution Partner

og stadig specialister i e-handel!

Kammalou har skabt unikke, Magento baserede kundeoplevelser B2B og B2C i mere end 10 år 
– nu er vi også certificeret Magento Solution Partner.

Kammalou arbejder dedikeret med onlinesalg på Magento-platformen. Vi er totalleverandør af e-handel baseret på Magento og tilbyder hele pakken af rådgivning, udvikling, design og UX, samt hosting drift og support.

Vi ikke alene udvikler og implementerer e-handels løsninger, vi tilbyder også Magento hosting løsninger gennem gennemtestede konfigurationer.

Kammalou som Magento Partner

Vil vi fortsat have fokus på at levere strukturerede og smidige processer, der giver vores kunder de bedste løsninger i den sidste ende.

Magento løsninger er fleksible og responsive, og de gør det til en fornøjelse at være kunde i en digital butik. Kammalou’s Magento performance hosting løsninger sikrer, at hastigheden på f.eks. en webshop er tilstrækkelig høj til at sikre en god kunde- og købsoplevelse.

Som Magento Solution Partner er vi nu også certificeret i:

  • ‣ Digital Strategi
   ‣ Udvikling & tilpasning af Magento
   ‣ Konfiguration af Magento
   ‣ Integration & implementering


Individuel tilpasning i Magento

Tilpas Magento Commerce individuelt til dine egne behov. Udseende og fornemmelse samt funktioner kan designes, så din virksomhedsidentitet reflekteres perfekt. Tredjepartsværktøjer og webapplikationer kan også let integreres i overensstemmelse med specifikke forretningskrav.

Professionel hjælp til professionel e-handel
Med Kammalou som din Solution Partner får du professionel hjælp til professionel e-handel. Dedikerede og passionerede ehandels eksperter giver dig den fornødne support, så du når som helst kan få mest muligt ud af din platform.

Vi er specialister, som forstår jeres forretning
Vores team er erfarne og certificerede specialister indenfor hver deres område.
Vores viden er forankret i teknologi, men vi er også specialister i forretningsudvikling. Vi lægger vægt på, at alle dele af partnerskabet fungerer optimalt.
Vi tilbyder at styre alle dele af projektet og processen frem mod det færdige resultat. Vi har høje krav til vores udviklingsstandarder og bruger vel gennem testede metoder og værktøjer – og naturligvis et sikkert og stabilt udviklings- og testmiljø.

Uendelige e-handels muligheder
Magento er en af de allermest populære e-handels løsninger, hvilket blandt andet skyldes, at den er baseret på open source, og at den integrerer smertefrit med flere tredjepartsværktøjer som f.eks. økonomisystemer.
Som salgsplatform tilbyder Magento webshops en uendelig række af muligheder for indhold: Der er f.eks. mulighed for at supportere flere sites på samme platform, flere brands eller hybrider af B2B og B2C salgs kanaler.
Magento er fleksibelt og skalerbart, men for at udnytte de mange muligheder og få det fulde udbytte af din webshop er det vigtigt også at vælge en hosting-løsning, der er dimensioneret til din forretningsbehov for hastighed og drift stabilitet.
Kammalou har mange års erfaring med Performance Hosting.

Vejen skalerbar e-handel med scrum og agile processer
Kammalou supporterer, opgraderer og optimerer på hele jeres e-commerce univers, så jeres egne processer og jeres kunders købsoplevelser er i fokus.

Men først og fremmest lægger vi vægt på at forstå, hvem I er. Hvad står jeres forretning for, og hvor I er på vej hen..

Vores forretningsudviklere, projektledere og udviklingsteam sikrer et smidigt, tæt og effektivt samarbejde. Vi er ligeledes kendt for at være stærke på Agile Metoder, rådgivning og styring af alle interessenter, så vi sammen sikrere jeres forretnings skalerbarhed.

Kammalou hjælper blandt andet med

  • ‣ Headless CMS / PWA (Vue Storefront)
   ‣ Magento Performance Hosting
   ‣ Migrering af Magento 1 til Magento 2
   ‣ Integration af systemer såsom NAV, C5, AX, Economics m.m.
   ‣ Performance optimering

Kontakt KAMMALOU

+45 44481020 – sales@kammalou.dk