Kammalou bliver Magento Solution Partner

og er fortsat specialister i e-handel!

Kammalou har skabt unikke Magento baserede kundeoplevelser til B2B og B2C i mere end 10 år 
– nu er vi også certificeret Magento Solution Partner.

Kammalou arbejder dedikeret med onlinesalg på Magento-platformen. Vi er totalleverandør af e-handel, baseret på Magento. Hos Kammalou, tilbyder vi hele pakken af rådgivning, udvikling, design og UX, samt hosting, drift og support.

Vi ikke alene udvikler og implementerer e-handelsløsninger, vi tilbyder også Magento hostingløsninger med gennemtestede konfigurationer.

Kammalou som Magento Solution Partner

Vi har fortsat fokus på, at levere strukturerede og smidige processer, der giver vores kunder de bedste løsninger.

Magento løsninger er fleksible og responsive. Derfor en det en fornøjelse at være kunde i en Magento webshop. Kammalou’s Magento performance hostingløsninger sikrer, at hastigheden på f.eks. en webshop er tilstrækkelig høj, så den sikrer en god kunde- og købsoplevelse.

Som Magento Solution Partner er vi nu også certificeret i:

  • ‣ Digital Strategi
   ‣ Udvikling & tilpasning af Magento
   ‣ Konfiguration af Magento
   ‣ Integration & implementering


Individuel tilpasning i Magento

Tilpas Magento Commerce individuelt til jeres behov. Udseende, fornemmelse og funktioner kan designes, så jeres virksomhedsidentitet reflekteres optimalt. Tredjepartsværktøjer og webapplikationer kan også let integreres i overensstemmelse med specifikke forretningskrav.

Professionel hjælp til professionel e-handel
Med Kammalou som Solution Partner får I professionel hjælp til professionel e-handel. Dedikerede og passionerede e-handels eksperter giver jer support, så I når som helst, kan få mest muligt ud af jeres platform.

Vi er specialister – og vi forstår din forretning
Vores team er erfarne og certificerede specialister inden for hver deres område.
Vores viden er forankret i teknologi, men vi er også specialister i forretningsudvikling. Vi lægger vægt på, at alle dele af partnerskabet fungerer optimalt. Med dialog, forventningsafstemning og gennemsigtighed, har vi de seneste ti år, løbende udviklet for vores faste kunder. 
Vi tilbyder at styre alle dele af projektet og processen, frem mod det færdige resultat. Vi har høje krav til vores udviklingsstandarder, bruger gennemtestede metoder og værktøjer – og naturligvis, et sikkert og stabilt udviklings- og testmiljø.

Uendelige e-handels muligheder
Magento er en af de mest populære e-handels løsninger. Det skyldes blandet andet, at Magento er baseret på open source, og at den integrerer let med flere tredjepartsværktøjer, som f.eks. økonomisystemer.
Som salgsplatform, tilbyder Magento webshops en uendelig række af muligheder for indhold. Der er f.eks. mulighed for at supportere flere sites på samme platform, flere brands eller hybrider af B2B og B2C salgskanaler. 
Magento er fleksibel og skalerbar, og hos Kammalou får vi komplicerede løsninger til at fungere optimalt – men vi ved også, hvor vigtigt jeres hostingløsning er! 

For at udnytte de mange muligheder og få det fulde udbytte af jeres webshop, er valg af hostingløsning essentiel. Hosting sikrer hastighed og driftstabilitet i jeres webshop og endeligt, kundens købeoplevelse og lyst til at vende tilbage. Derfor skal hosting være dimensioneret til jeres webshop. 

Kammalou har mange års erfaring med Performance Hosting og har også en løsning til jer. 

Skalerbar e-handel med scrum og agile processer
Kammalou supporterer, opgraderer og optimerer på hele jeres e-commerce univers, så jeres processer og kundens købsoplevelse er i fokus.

Men først og fremmest finder vi ud af hvem I er. Hvad jeres forretning står for, og hvor I vil hen…

Vores forretningsudviklere, projektledere og udviklingsteam sikrer et smidigt, tæt og effektivt samarbejde. Vi er kendt for at være stærke på Agile Metoder, rådgivning og styring af alle interessenter, så vi sammen sikrer jeres forretnings skalerbarhed.

Kammalou hjælper blandt andet med

  • ‣ Headless CMS / PWA (Vue Storefront)
   ‣ Magento Performance Hosting
   ‣ Migrering af Magento 1 til Magento 2
   ‣ Integration af systemer såsom NAV, C5, AX, Economics m.m.
   ‣ Performance optimering

Kontakt KAMMALOU