Magento 2 til den ambitiøse webshop

Magento 2 til den ambitiøse webshop. Der er mange gode grunde til at vælge Magento 2. Nu med understøttelse af Headless CMS, Progressive Web Apps (PWA) for både B2B & B2C

Magento 2 spiller med musklerne

Alle webshop ejere drømmer om en webshop, der både kan indfri kundernes stigende forventninger til tilgængelighed, responsiveness og hastighed. Som samtidig kan indfri behovet for smidig og brugervenlig administration.

For ikke at glemme behovet for at kunne understøtte kundernes efterhånden noget omfattende købsrejse, som i stigende grad involverer en kompleks matrix af touch points inden et køb gennemføres.

Få CMS-systemer kan leve op til de stigende krav. Magento 2 kommer efter vores mening meget tæt på det ideelle, når man ønsker optimal performance i sin webshop.

Magento 2 Headless CMS ?

Magento 2 blev udviklet med fokus på bedre ydeevne samt hurtigere og nemmere indkøbsoplevelse. En af Magento grundlæggende styrker i jagten skalerbarhed og afkobling af teknik og visualitet er deres Headless CMS.

Helt konkret betyder Headless Commerce at ’frontend’ er koblet fra ’backend’ af din webshop. – altså at den del, der præsenterer dit indhold til brugeren er separeret fra det bagvedliggende system.

Reelt betyder det ingenting for brugeroplevelsen, men en hel del for den bagvedliggende udvikling.

Magento Headless Commerce

Med Headless Commerce sikrer dig friheden til at videreudvikle din Magento uden at det kræver fundamentale ændringer i dit backend system.

Magento Frontend bliver afkoblet fra din Magento Backend.

Din Magento webshop bliver således mere konkurrencedygtig, fordi systemet blandt andet giver dig mulighed for:

En langt hurtigere integration af eksisterende data.
En langt større administrativ fleksibilitet for dit salg- og marketingteam, der ønsker at lancere salgs- og marketingkampagner. Uden at være afhængige af udviklere og en re-konfigurering af hele backend systemet.

Headless CMS i Magento 2 er implementeret med GraphQL udviklet af facebook i 2012.

Magento 2.3.5 har yderligere udvidet support for Headless CMS, GraphQL

Øget responsiveness.

Opnå øget skalerbarhed, responsiveness og hastighed.

En anden væsentlig styrke ved Magento 2 er deres Progressive Web Application (PWA) understøttelse, som blandt andet er udviklet med øje for øget skalerbarhed, responsiveness og hastighed i forhold til mobile enheder (tablets og smartphones).

Magento 2’s skalerbarhed sikrer væksten.

Store mængder data er ikke et problem for Magento. Løsningen er udviklet, så du netop ikke behøver at tænke på, om en evt. øget vækst i din shop kan gå hen og give kapacitetsproblemer. Ligeledes er store mængder data i form af tungt indhold eller højkvalitets mediafiler heller ikke et problem. Der skal rigtig meget til, før en Magento webshop kommer under pres.

Magento Optimeret Hosting  er med til at understøtte din forretnings vækst.

Du kan derfor roligt planlægge Black Friday og Cyber Monday uden at bekymre dig om din Magento 2 webshop kan håndtere det øgede aktivitetsniveau.

Responsivness øger loyaliteten.

I dag er webshopejere ofte udfordret af den komplekse købsrejse, som foretages før kundens endelige køb. Flere forskellige enheder tages i brug i løbet af en købsrejse. Det kræver at din magento webshop fungerer optimalt uanset hvilket touch point der anvendes.
Magento 2  PWA understøttelse kan sikrer netop dette.

Uanset hvilken enhed, shoppen tilgås fra (computer, mobil eller tablet), vil den altid præsentere sig optimalt – både hvad angår hastighed, ’look and feel’ og øvrige funktionaliteter.

Din potentielle kunde vil altså altid opleve en webshop, der performer og fremstår optimal uanset hvornår og hvorfra den besøges. Det vil øge loyaliteten og væksten.

Hastighed giver øget salg.

I dag er hastighed alfa og omega, når man ønsker at vækste. Højere hastighed giver øget interaktion, lavere bouncerate og højere konverteringsrate – og således mere salg.
I forhold til den første version, tilbyder Magento 2 en reducering i pageload på mellem 30-50%, håndtering af 39% flere ordre per time og med det rette Magento Performance hosting hurtig svartid ved navigation i din Magento Webshop.

Magento 2 understøtter en hastighed i top – uanset touch point.

Magento 2 – Stærk på SEO

SEO er vigtige parametre, når din magento webshop skal crawles og indekseres af søgemaskinerne. Med Magento 2 er din webshop mobilvenlig, hurtig og sikker og opfylder således de centrale krav for at kunne optimere SEO arbejdet, så din magento webshop får gode placeringer på søgemaskinerne.

Husk på sikkerheden.

Din Magento webshop bør understøtte HTTPS, hvilket forhindrer uønsket ’snagen’ og sikrer at der ikke bliver pillet ved indholdet imellem din magento webshop og dine kunders browser. Herud over vil magento platformen løbende blive opdateret fra Adobes side.

Kontakt KAMMALOU

Kontakt KAMMALOU